fbpx App uitjes, groepsuitjes en gezinsuitjes voor elke leeftijd
Content voor Ingelogde Gebruikers

Maatregelen rondom het Coronavirus

Beste bezoeker van Actieuitjes,

In deze situatie worden alle partijen getroffen door het Coronavirus en vragen wij om jullie begrip in deze situatie. Het Coronavirus leidt tot een aantal ongewone situaties. Hieronder lees je alle informatie over onze Maatregelen tijdens het Coronavirus en onze Corona proof uitjes.

1. We willen graag een aanvraag/ reservering doen, maar twijfelen door de Corona perikelen?

Hiervoor zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. We zullen ons in overleg echter flexibel opstellen. Mocht het uitje uiteindelijk niet doorgaan, vanwege het Coronavirus, dan kunnen jullie het uitje kosteloos verplaatsen. Willen jullie informatie over een activiteit of twijfelen jullie betreffende een uitje? Bel of mail ons even. We geven jullie graag meer informatie.

2. Jullie boeking vindt plaats vóór dinsdag 28 april 2020 en kan niet doorgaan, wat nu?

In overleg verplaatsen wij het uitje kosteloos naar een later moment. Wij begrijpen dat jullie niet meteen een nieuwe datum in gedachten hebben en wachten dan ook geduldig op een nieuwe voorkeursdatum.

3. Jullie hebben na dinsdag 28 april 2020 een uitje, maar weten niet of jullie het nog door willen laten gaan. Wat nu?

Wij hanteren hiervoor onze algemene voorwaarden. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, in de maatregelen omtrent Corona, dan tonen wij begrip voor de nieuw ontstane situatie. In dat geval passen wij ons aan op deze nieuwe situatie en anticiperen wij hierop.

4. Wij hebben een aanbetalingsfactuur betaald, maar willen het uitje (dat voor 28 april 2020 plaatsvindt) annuleren. Wat zijn de gevolgen?

In overleg verplaatsen wij het uitje kosteloos naar een later moment. Willen jullie het uitje definitief annuleren dan krijgen jullie van ons, per e-mail, een voucher (Uitjesbon) toegestuurd. Jullie kunnen het uitje later dit jaar óf volgend jaar laten plaatsvinden. De voucher is geldig tot 1 juni 2021. De aanbetaling wordt uiteraard in mindering gebracht op de eindfactuur. Zo kunnen jullie (hopelijk) na de corona maatregelen een leuk teamuitje boeken!

5. Wij hebben géén aanbetalingsfactuur betaald, maar willen het uitje (dat voor 28 april 2020 plaatsvindt) annuleren. Wat zijn de gevolgen?

In overleg verplaatsen wij het uitje kosteloos naar een later moment. Willen jullie het uitje toch annuleren dan vragen wij voor de onkosten en werkzaamheden, die wij hebben verricht voor jullie reservering, 10% annuleringskosten. Dit is afwijkend van onze algemene voorwaarden. Jullie ontvangen binnen 3 werkdagen de annuleringsfactuur. We hopen op jullie begrip in deze uitzonderlijke situatie.

Willen jullie toch het uitje verplaatsen dan worden de 10% annuleringskosten uiteraard in mindering gebracht op de eindfactuur.

Als we in rustiger vaarwater zijn gekomen dan hebben wij graag weer contact met elkaar. We kunnen het uitje dan her-inplannen. Willen jullie meteen een nieuwe datum plannen? Dat kan natuurlijk! Neem dan meteen contact met ons op. Liever het uitje met horeca erbij? Vraag onze collega’s van Uitjes en Eten naar de mogelijkheden!

Wij hopen jullie graag weer in goede gezondheid later in het jaar te mogen begroeten.

Team Actieuitjes.nl

Actieuitjes, plezier voor iedereen!

Scroll naar boven