fbpx App uitjes, groepsuitjes en gezinsuitjes voor elke leeftijd
Content voor Ingelogde Gebruikers

App uitjes of Goedkope groepsuitjes!

App uitjes voor een elke gelegenheid. Kies voor één van de uitjes van Actieuitjes.nl. Er zijn verschillende spellen en elke maand komen er nieuwe goedkope spellen bij!

Wat zijn App uitjes precies? Iedereen heeft er wel een: een mobiele telefoon. De laatste tijd werken we steeds meer thuis en zit iedereen geklemd in zijn digitale wereld. Onze missie in plezier maken en samen met je mobiele telefoon lekker naar buiten te gaan met je vrienden of het gezin met een leuk spel!

Zit er een leuk, Goedkoop App uitje tussen? Kies dan het aantal teams en bestel meteen bij Actie uitjes. Jullie krijgen binnen 10 minuten een mailtje met daarin alle gegevens die je nodig hebt om het spel te gaan spelen! Dus haal je vrienden op of ga lekker naar buiten met de kids. Alle App uitjes spellen zijn te boeken bij in jouw buurt, dorp of stad! Je logt in en het spel wordt rondom je locatie uitgezet, hoe leuk is dat!? Zo leer je ook de buurt op een leuke manier kennen en krijgt iedereen genoeg goedkoop beweging!

Goedkoop en goed, een combinatie die bijna nooit samen gaat. Na 17 jaar ervaring in bedrijfsuitjes en groepsuitjes is het vanuit ons moeder bedrijf Uitjes en Eten B.V.  gelukt om superleuke App uitjes te ontwikkelen die je helemaal zelf kan spelen waar en wanneer je maar wilt!

App Uitje

Ben jij ook benieuwd hoe zo’n app uitje eigenlijk werkt? Bekijk deze filmpjes voor een sfeerimpressie!

Actieuitjes.nl steunt met goedkope uitjes het werk van Right To Play. Voor ieder team doneert Actie uitjes €1,50. Daarmee laten ze niet alleen jou spelen, maar ook kinderen in de wereld voor wie spelen niet vanzelfsprekend is omdat ze opgroeien in armoede of geweld, of op de vlucht zijn. Iedere dag staan deze kinderen voor grote uitdagingen. Als zij spelen, zijn ze even buutvrij. Vrij van angst en ongelijkheid. Ze hebben plezier, leren vaardigheden zoals samenwerken en krijgen weer toekomstperspectief. Right To Play zet de kracht van spelen in in 15 landen in Azië, Afrika en het Midden-Oosten. 2,35 miljoen kinderen doen al mee aan de programma’s van Right To Play.

Scroll naar boven